19 sep. 2011

lombok life

Hanger loss lite pa Lombok, Indonesien.
Har fungerar bade internet och mobilservicen lite som den vill.. Hedarna glider omkring med losa kor pa stigarna eftersom det det ar en synd att kalla det vag. Aporna och kycklingarna springer kors och tvars over "vagarna" nar man far forbi med sin moppe. Vi har en egen kille som har en bat, las: kanot med motor. Killen heter Anton och kor oss dit vi vill surfa. Vattnet ar sa klart att akvariet pa tropikcenter ser ut som avloppsvatten. Tyst blir det nar solen gar ner och annu morkare blir det eftersom att gatulamporna lyser med sin franvaro. Pa surfbeachen Mawi har dem en lombokiansk kiosk, vilket innebar att en kille i strahatt och kjol kommer pa sin moppe med lite gamlsa rissackar fylla med snabbkaffe, nudlar, termos med varmt vatten och lite kakor. Allt detta tar man nar man fran hans hemma snickrade bambu bord och betalar innan man aker hem for dagen.

Det va lite snabb info om vad fan jag haller hus just nu. Det ar fantastiskt har forutom att jag saknar min underbara prinsessa sa himla mycket! 22 hela dagar tills dagen kommer da vi ses. Jag raknar ner varje dag.

Sa lange all till godo med dem fa orden ovan sa kommer bilder och kanske ngt annat trevligt sa fort jag far tag pa ett  internet som klarar av mer an bara lite text.

Fridens

-d

3 kommentarer:

 1. Iskall snubbe med kiosken. Island livin'!

  Själv sitter man i Växjö och är inte det minsta avundsjuk! Jag vill inte rippa långa högrar medan ett korallrev susar förbi under fötterna. Nej nej, jag tycker tvärt om att det är genialt att man får tillfälle att läsa juridik och ekonomisk analys.
  Absolut inte avundsjuk och mina boardies är inte besvikna där de ligger i garderoben....
  Inte alls...

  Bitter? inte jag inte... Här är det ingen som är bitter, och om det hade varit det så hade det inte varit jag...

  SvaraRadera
 2. Hello sonen!!
  Aaa vad härligt det låter.. cool snubbe med moppen haha.. är inte det minsta avundsjuk,, ljög hon... här närmar sig hösten ordentligt dötråkigt, ta väl hand om dig....

  SvaraRadera
 3. Dåligt på bloggfronten nu herrn!! ... jag bloggar ju på för fullt nu hoho! jag saknar min älskling FÖR mycket. Ses om 2 veckor hjärtat. love that feeling. kärlek

  SvaraRadera